Friggebodar - En hel del om FriggebodarFriggebodar - Magnussons Kapell o. Presenningar

Friggebodar från Magnussons Kapell o. Presenningar i Mölnlycke

I Mölnlycke finns det 7 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav Magnussons Kapell o. Presenningar är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Västergötland eller enbart i Mölnlycke.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Mölnlycke som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara Magnussons Kapell o. Presenningar.
Enklast kan du komma i kontakt med Magnussons Kapell o. Presenningar som du kan diskutera friggebodar med är enligt nedan:


Magnussons Kapell o. Presenningar

Hönekullavägen 19

435 44 Mölnlycke

031-88 49 66