Friggebodar - En hel del om FriggebodarFriggebodar - Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB,

Friggebodar från Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB, i Håknäs

I Håknäs finns endast en byggfirma som kanske kan hjälpa dig med olika friggebodar nämligen Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB,. Då både pris och sortiment på friggebodarna kan variera och därför kan det vara bra att kolla på andra friggebodar från andra orter än Håknäs i Västerbotten.

Eftersom priserna på att bygga specialanpassade friggebodar ofta är lägre från byggfirmor kan det vara en fördel att undersöka med andra som kan hjälpa til med friggeboden på en mindre ort liknande Håknäs. Då det inte finns många som håller på med inom friggebodar eller attefallshus förutom Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB, i Håknäs kan det vara bra att höra med någon mer från en annan ort gällande samma typ av friggebod. Du ska naturligtvis alltid kolla med Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB, först då de är bra på friggebodar och du ska gynna det lokala företagandet.
Enklast kan du komma i kontakt med Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB, som du kan diskutera friggebodar med är enligt nedan:


Håknäs Skogsförädling o. Entreprenad AB,

Byvägen 33

914 96 Håknäs

0930-400 16