ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sand- och Grusaktiebolaget Jehander - Skaffa riktiga Friggebodar
Friggebodar - En hel del om FriggebodarFriggebodar - Sand- och Grusaktiebolaget Jehander

Friggebodar från Sand- och Grusaktiebolaget Jehander i Älvkarleby

I Älvkarleby finns det 2 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav Sand- och Grusaktiebolaget Jehander är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Uppland eller enbart i Älvkarleby.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Älvkarleby som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara Sand- och Grusaktiebolaget Jehander.
Enklast kan du komma i kontakt med Sand- och Grusaktiebolaget Jehander som du kan diskutera friggebodar med är enligt nedan:


Sand- och Grusaktiebolaget Jehander

Stallmon

814 95 Älvkarleby

026-400 56 50