Friggebodar - En hel del om FriggebodarFriggebodar - BIG-gruppen Bygg & Industrigross Sverige AB

Friggebodar från BIG-gruppen Bygg & Industrigross Sverige AB i Stockholm

I Stockholm finns det 16 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav BIG-gruppen Bygg & Industrigross Sverige AB är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Stockholms län eller enbart i Stockholm.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Stockholm som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara BIG-gruppen Bygg & Industrigross Sverige AB.
Enklast kan du komma i kontakt med BIG-gruppen Bygg & Industrigross Sverige AB som du kan diskutera friggebodar med är enligt nedan:


BIG-gruppen Bygg & Industrigross Sverige AB

Lindhagensgatan 133

112 51 Stockholm

08-629 00 90