Friggebodar - En hel del om FriggebodarFriggebodar - Hornbach Bygg- & trädgårdsmarknad

Friggebodar från Hornbach Bygg- & trädgårdsmarknad i Norsborg

I Norsborg finns det 3 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav Hornbach Bygg- & trädgårdsmarknad är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Stockholms län eller enbart i Norsborg.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Norsborg som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara Hornbach Bygg- & trädgårdsmarknad.
Enklast kan du komma i kontakt med Hornbach Bygg- & trädgårdsmarknad som du kan diskutera friggebodar med är enligt nedan:


Hornbach Bygg- & trädgårdsmarknad

Fittjavägen 24

145 53 Norsborg

08-534 610 00