Friggebodar - En hel del om FriggebodarFriggebodar - Katrineholms Markis & Persienner

Friggebodar från Katrineholms Markis & Persienner i Katrineholm

I Katrineholm finns det 4 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav Katrineholms Markis & Persienner är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Södermanland eller enbart i Katrineholm.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Katrineholm som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara Katrineholms Markis & Persienner.
Enklast kan du komma i kontakt med Katrineholms Markis & Persienner som du kan diskutera friggebodar med är enligt nedan:


Katrineholms Markis & Persienner

Starrvägen 18

641 49 Katrineholm

0150-150 30