Friggebodar - En hel del om FriggebodarFriggebodar - Stigemyr & Karlsson Verktygsspecialisten AB

Friggebodar från Stigemyr & Karlsson Verktygsspecialisten AB i Anderstorp

I Anderstorp finns det 3 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav Stigemyr & Karlsson Verktygsspecialisten AB är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Småland eller enbart i Anderstorp.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Anderstorp som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara Stigemyr & Karlsson Verktygsspecialisten AB.
Enklast kan du komma i kontakt med Stigemyr & Karlsson Verktygsspecialisten AB som du kan diskutera friggebodar med är enligt nedan:


Stigemyr & Karlsson Verktygsspecialisten AB

Ågatan 3

334 32 Anderstorp

0371-58 86 30