Friggebodar - En hel del om FriggebodarFriggebodar i Lund

Friggebodar i Lund

Tillsammans finns det 4 byggfirmor som kan hjälpa till med friggebodar i Lund och många av dessa byggare har flera personer som är duktiga på friggebodar och Attefallshus. I Lund kan det ibland vara svårt att hitta den bästa friggeboden och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om ni kan få tips på bra och prisvärda friggebodar någon som redan byggt en bod. Information, betyg och rekommendation gällande friggebodar och byggvaruhus i Lund kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera företag i Skåne som tillhandahåller friggebodar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typer av friggebodar. Ifall du ringer till en firma som kan bygga en friggebod efter era önskemål är det bra om ni kan vara detaljerade när ni specificerar era önskemål. Bäst information kan du få om detta genom att besöka hemsidorna hos olika tillverkare av friggebodar eller Attefallshus.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt byggfirma som är bra på friggebodar i Lund genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla friggebodar i Lund

Lunds Grusterminal AB

Nöbbelövs Bygata 12

226 53 Lund

Carlbergs Lås AB

Bankgatan 16

223 52 Lund

Örestads Solskydd AB

Slåttervägen 2A

227 38 Lund

Lunds Kakelvaruhus

Traktorvägen 19

226 60 Lund