Friggebodar - En hel del om FriggebodarFriggebodar - Hejdes Trävaru AB Woody Bygghandel

Friggebodar från Hejdes Trävaru AB Woody Bygghandel i Landskrona

I Landskrona finns det 7 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav Hejdes Trävaru AB Woody Bygghandel är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Skåne eller enbart i Landskrona.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Landskrona som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara Hejdes Trävaru AB Woody Bygghandel.
Enklast kan du komma i kontakt med Hejdes Trävaru AB Woody Bygghandel som du kan diskutera friggebodar med är enligt nedan:


Hejdes Trävaru AB Woody Bygghandel

Lodjursgatan 4A

261 44 Landskrona

0418-60 01 61