Friggebodar - En hel del om FriggebodarFriggebodar - Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB

Friggebodar från Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB i Sölvesborg

I Sölvesborg finns det 4 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Blekinge eller enbart i Sölvesborg.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Sölvesborg som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB.
Enklast kan du komma i kontakt med Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB som du kan diskutera friggebodar med är enligt nedan:


Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB

Industrivägen 17

294 39 Sölvesborg

0456-155 55