Friggebodar - En hel del om FriggebodarFriggebodar - Carlskrona Transport & Anläggningar AB

Friggebodar från Carlskrona Transport & Anläggningar AB i Karlskrona

I Karlskrona finns det 6 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav Carlskrona Transport & Anläggningar AB är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Blekinge eller enbart i Karlskrona.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Karlskrona som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara Carlskrona Transport & Anläggningar AB.
Enklast kan du komma i kontakt med Carlskrona Transport & Anläggningar AB som du kan diskutera friggebodar med är enligt nedan:


Carlskrona Transport & Anläggningar AB

Stora Vägen 1

371 48 Karlskrona

0455-172 71