Friggebodar - En hel del om FriggebodarFriggebodar - Knut Sehlins Industrivaruhus AB

Friggebodar från Knut Sehlins Industrivaruhus AB i Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns det 4 byggfirmor som säljer eller kan bygga friggebodar efter era önskemål varav Knut Sehlins Industrivaruhus AB är en av dem. Både pris och typ av friggebod skiljer mellan olika buggvaruhus och därför kan det vara bra att jämföra med andra som erbjuder friggebodar i Ångermanland eller enbart i Örnsköldsvik.

Innan du söker upp någon som ska hjälpa dig med en friggebod bör du veta vilken typ och storlek av friggebod som du vill ha. Du får både bygga en friggebod och ett Attefallshus på tomten om du vill. En hel del nyttig fakta om friggebodarna kan du hitta på olika byggfirmors hemsidor.

Eftersom det finns flera firmor i Örnsköldsvik som kan vara behjälpliga när du ska bygga en friggebod är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två av de som säljer friggebodar varav en bör vara Knut Sehlins Industrivaruhus AB.
Enklast kan du komma i kontakt med Knut Sehlins Industrivaruhus AB som du kan diskutera friggebodar med är enligt nedan:


Knut Sehlins Industrivaruhus AB

Framnäsgatan 1

891 39 Örnsköldsvik

0660-782 50